2016. már 31.

DIVAT KICSIKNEK

írta: NagyMariann
DIVAT KICSIKNEK

Így öltöztesd stílusosan!

A kisgyerekek gyorsan nőnek, ezért ha ruhavásárlásról van szó, bölcsen kell választanunk. Néhány praktikus szempont, amit érdemes szem előtt tartunk.

 

• A hétköznapi ruhatárba szinte mindenféle stílus belefér, ami gyermekünknek éppen tetszik. Egy hagyományos póló sokféleképpen hordható: lezseren farmerral, sikkesen szoknyával vagy hosszú ujjú felsőre húzva. Ezek az egyszerű alapdarabok nem csak sokoldalúan kihasználhatóak, de általában olcsóbbak is! 
divatos_fiuk.jpg
• Kombináld az alap darabokat - mint a póló, cicanadrág (a lányoknál) vagy farmer - néhány divatos kiegészítővel! Így menő lehet a kicsi, és a pénztárcád sem bánja majd a shoppingolást! Válassz három-négy egyedi, trendi darabot és párosítsd a kicsi klasszikus alap ruhatárával, hogy egész szezonban divatos maradhasson!

• Egyszerűbb összeválogatni a ruhákat, ha olyan színeket választasz, amik passzolnak egymáshoz. Hagyd, hogy gyermeked válasszon egy kedvenc színt, majd vásárolj egyszerűbb, és egy-két merészebb darabot is ezekben a színekben! Ha a kicsi ruhatára egységes, elkerülhetjük az öltözködés körüli nehézségeket.

• Figyeld a leárazásokat – sok üzlet kínál ”egyet fizet, kettőt kap” akciókat, így fele annyiért máris két ruhához juthatsz egyszerre. A legjobb ”kettő az egyben” ajánlat többnyire a farmer-póló párosítás. Így a divatnak megfelelően vásárolhatsz anélkül, hogy a kiadások miatt aggódnál. Az üzletekben gyakran változik az árukínálat is – érdeklődj az üzletben, hogy mikor tartanak kiárusítást!
• Találtál valami ellenállhatatlant, ami ráadásul olcsó is? Érdemes esetleg mindjárt kettőt venni belőle: egyet a mostani, egyet pedig eggyel nagyobb méretben. 
young-510453_1920.jpg

Sikerrel járhatsz a turkálókban is, ha márkás ruhák után vadászol. Apropó márkás – szörfözz az interneten, hátha találsz olyan online boltot, ahol épp leárazás van, vagy keresd a lakóhelyedhez közeli kiárusításokat. 
Pont van ilyen üzlet, a Katicásbolt! Akció van! 

Sok sikert kívánunk a shoppingoláshoz. 
(forrás: nivea.hu)
Szólj hozzá

divat gyerekes oldal ruhás oldal