2018. máj 28.

Játszóházi körkép 1. állomás

írta: NagyMariann
Játszóházi körkép 1. állomás

Fantasy-Land Mesepark és Játszóház- Budakalász

Ahol csak tudok játszóházról kicsiny országunkban, és épp arra járunk, benézünk. 

És ha már benéztünk, írok is róla a blogomban, ezzel is segítve a szülőket, hová is érdemes menniük legközelebb. 

logo.png

Természetesen nem tudok teljesen objektív maradni, mert a személyes tapasztalat (amiben benne van az aznapi lelki, fizikai állapotom is) biztosan befolyással lesz a véleményemre.

Első állomásként a Fantasy-Land Mesepark és Játszóházat szeretném bemutatni nektek. 

Ha már gyereknap, válasszon a gyerek, mit szeretne csinálni a felajánlott opciók közül. Ő játszóházba menne, jó menjünk. De hová? Van, ahol nem jártunk és a környékünkön van? Van! 

Szentendre felől közelítettük meg az "objektumot", az M0-ás út végén lévő csomópontnál kell letérni, az Auchan felé. A játszóház épp az Omszki tó partján található, kellemes környezetben, terebélyes fáktól körülölelve. 

Beléptünk a klimatizált helyiségbe és egyből egy kellemes mesevilágba csöppentünk. Sokféle témával szeparált öltöző helyiségben cseréltük le a cipőket zoknikra. Beljebb érve mágneses kiskapu zárja el a csemetéket, a recepciós hölgy- aki mosolyogva fogadott- gombbal nyitja ki. 

Szokásos karszalag és regisztráció után irány a játszóház. Nem túl nagy (500 m2) , de kellemes családias légkör fogadott bennünket. A játszóház a kalózos és hercegnős témára épült, nagyon ötletesen.

Milyen játékokkal játszottunk? A kicsiknek babakarám, habtapi padlóval, hintával és játékokkal. Kalózos csúszda a kisebbeknek, beugrós labdatenger- és tényleg el lehet benne süllyedni! Autózáshoz, vonatozáshoz terepasztalok és mellé persze rengeteg kisautó, vonat. A lányoknak hercegnős elvonulós, babázós szoba, persze minden rózsaszínben. Ugrálóvár és 3 szintes mászólabirintus függőhíddal a kalóztanyához. A tanyáról pedig egy csúszdán keresztül is le tudsz jönni. Mászófal és rengeteg jármű is várt bennünket.

A megfáradt és éhes csemete és szülei a büfében ehetnek, ihatnak! A limonádét és a melegszendvicset is érdemes kipróbálni!

Külső teraszon is pihenhettünk és közben a gyerek beült az elektromos jeepbe és ment körbe és körbe a Fantasy Ringen! 

berlet.PNG

Gyereknap alkalmából a belépőt 50%-os kedvezménnyel vásárolhattuk meg és ingyen arcfestés is volt!

Szerencsére még a játszóház kabalájával, Dudli Manóval is találkoztunk, aki elszórakoztatta és megtáncoltatta a gyerekeket. 

img_1968.JPG

Lehet szülinapot is tartani, épp akkor is több gyereknek is bulija volt. 

Összességében nagyon jól éreztük magunkat! A 3,5 éves csemeténket elfáradva, kipirult arccal vittük haza, azt hiszem ez mindent elmond! Nálam az a nyerő hely, ahol 10 mp-en belül a gyerek eltűnik, és majd lefőve és szomjasan keres meg bennünket a kávézóban. Azt élvezi, ahol nem kell várni folyamatosan a játékokra, ahol tényleg szórakozhat, ugrálhat és játszhat a többiekkel. Ahol nem kell 100 szabálynak megfelelni és mégis tiszta kulturált környezetben engedhetem szabadjára és mégis biztonságban van. 

Hamarosan újra megyünk! 

És most lássuk a pontokat (5 pont a maximum adható): 

Megközelíthetőség:  4 pont
Parkolás:  5 pont
Tisztaság: 5 pont
Személyzet: 5 pont
Büfé: 5 pont
Mosdók tisztasága: 5 pont
Babasarok: 5 pont
Szoptatós szoba: 5 pont
Pelenkázó: 5 pont
Árak: 4 pont
Wifi: 4 pont
Összesen: 52 pont

 

A Játszóház elérhetősége: http://fantasy-land.hu/

 

*******************************************************************************

hosszu_logo.jpg

 

 

 

 

Szólj hozzá

gyerekruha webshop óvoda védelem játszóház gyerekkelvagyok karton játszóház gyerekes oldal egészséges oldal