2016. már 24.

Katicás boltot nyitottunk!

írta: NagyMariann
Katicás boltot nyitottunk!

 

A Katicásbolt egy online secondhand, anyukáktól...anyukáknak...

Üzletünkben minőségi, válogatott használt gyerekruhákat és kiegészítőket magyar édesanyáktól, angol és német  importból vásárolhatnak meg.

A Katicásbolt létrejöttében nagy szerepe volt a kisfiúnk születésének. Akkor kerültünk bele a "nagy körforgásba", amit a -jót-olcsón-honnan- hármasa jelentett számunkra. Rá kellett jönnünk, hogy a valóságban a gyermekholmi mindig drágább lesz, mint a felnőtt. Viszont a gyerekek koránt sem használnak ki egy drága szép ruhát, mint mi. Olyan gyorsan nőnek, hogy nem győzzük a ruhásszekrényt pakolni. Az is kiderült, hogy kicsi gyerekkel nem is olyan egyszerű a vásárlás. Kisbabával, vidéken nehézkes a kimozdulás, főleg egy tipegővel! Lehetetlen az üzletekben válogatni.

Ebből jött az ötlet: tegyük lehetővé minden anyukának, hogy nyugodtan vásárolhasson, válogasson minőségi, egyedi holmit elérhető áron! És erre itt az internet! Hiszen minden elérhető, gyorsan megkapjuk a rendelt terméket. Miért ne? 

A Katicásbolt megálmodójaként szeretnénk, ha minden Vásárlónk elégedett lenne. Minden ruha mosva és vasalva kerül a virtuális polcra, hogy ha Ön a csomagból majd otthon kiveszi a ruhát, örömmel forgassa és adja gyermekére.  Ezért a felkínált áruk minősége nagyon fontos, nem csak Önöknek, hanem nekünk is.

 

Facebook elérhetőségünk: https://www.facebook.com/katicasbolt/

 

Szólj hozzá